divendres, 30 de gener del 2015

CAN SANDÀLIA 2015
  
“CAN SANDÀLIA” ja és a punt i us convidem a participar als actes que enguany durem a terme. Aquest any, com ja us vàrem explicar, no participarem a l´Arrivo del Carnestoltes degut al canvi d'horari establert per la FAC, ja que les famílies heu considerat que és molt tard per a la canalla.
Dissabte 14: al matí la bandera de Can Sandàlia participarà al seguici de banderers.
Diumenge 15: participarem a les Comparses de caramels.
I com a NOVETAT, i gràcies a la direcció de l´escola, el dissabte 14 a la tarda, de 17 a 20h, hi haurà BALL DE DISFRESSES a la pista coberta de l´escola amb DJ AMONAL!!! Podran participar totes les famílies i acompanyants de l´escola. Estarà PROHIBIT TIRAR CONFETI I FUMAR. Seria convenient per l´organització, omplir i entregar la butlleta de participació (el ball és gratuït). Hi haurà servei de bar i la recaudació serà per als viatges de fi de curs de 2n i 4t d´ESO. Us hi esperem a tots/es!!!

INSCRIPCIONS: Sala de l’AMPA, torre de vidre 
Cal omplir la butlleta d’inscripció adjunta i l´autorització per entrar a la guerra de caramels  
Dimecres 28 Gener, 4 i 11 de Febrer, de 15:00h a 17:15h

INDUMENTÀRIA PER A COMPARSES: Es podrà comprar directament al Camañes (Rambla Samà 23). Els acompanyants dels nens/nenes també han de portar la indumentària.
  • Comparsera: vestit o faldilla, mantó i clavells al cap verd i groc.
  • Comparser: faixa, barretina i llaç verd. Camisa blanca i pantaló fosc. Mocador de l'entitat.
 • HORARIS: 
  • Sortida desde l´escola a les 9h del matí. Recomanem ser-hi 15 minuts abans.
  • Parada a esmorzar al Bar Céntric, a la Plaça Xarlie Rivel, a les 10h la bandera petita i a les 10:15h la bandera gran.
  • Sortida cap a les guerres de caramels a partir de les 10:30h i 10:45h respectivament.
  • La guerra de la bandera petita és a les 11:30h i la de la bandera gran a les 12h.
  • El lloc de retrobada després de les guerres serà a la Plaça dels Carros, preferiblement davant de la Farmàcia Pedraza.
  • És important llegir la normativa de la FAC adjunta per evitar problemes.
  • És imprescindible l´autorització signada pels pares/mares.
 • PREUS INSCRIPCIÓ:
  • Socis 25,00€ (parella, inclou el pin identificatiu)
  • No socis 30,00€ (parella, inclou el pin identificatiu)

IMPORTANT: LLIUREU UNA SOLA BUTLLETA PER PARELLA DE COMPARSERS! EL FULL D´AUTORITZACIÓ ÉS INDIVIDUAL, ÉS A DIR, CADA NEN/NENA REQUEREIX UNA AUTORITZACIÓ OBLIGATÒRIAMENT


NORMATIVA DE LA FAC PER LES COMPARSES INFANTILS

Les següents normes són d´obligat compliment per a les entitats, les famílies i els nens i nenes d'entre 7 i 12 anys, que vulguin participar a la Guerra de les 12 hores el diumenge de Comparses.
 • Els protagonistes d´aquesta Guerra de Caramels són el s infants, Perquè ells puguin gaudir del moment, a la plaça hi haurà col·laboradors, clarament identificats, que estaran atents a qualsevol incident o necessitat que els nens i nenes puguin tenir.
 • Cal respectar les normes bàsiques de vestuari per a l´ocasió. Mantó i faldilla o vestit per a les nenes; barretina i sabates per als nens.
 • Cal fer pedagogia entre els nens i nenes perquè siguin conscients de l´acte al qual participen. Convé que se´ls expliqui que els caramels es llencen a grapats, sobretot durant la Guerra, d'aquesta manera s´eviten petits accidents dolorosos.
 • Es permetrà l´entrada a la plaça de col·laboradors acreditats per la FAC, a través d'unes targetes que es lliuraran a cada entitat. Hi haurà un col·laborador cada 5 o 6 parelles de comparsers. LA resta de pares, mares o acompanyants NO podran accedir a la plaça.
 • És obligatori que els col·laboradors que accedeixin a la plaça vagin vestits de comparsers.
 • És molt important que els infants tinguin com a referent el banderer, així com alguns dels acompanyants de l´organització de l´entitat. Recordar-los els colors de la bandera i l´entitat en la qual participen pot ser molt útil en cas de distracció o pèrdua momentània de la fila.
 • Mentre el banderer, junt amb un acompanyant, puja al balcó a rebre la llaçada d'enguany, els infants esperaran a la plaça. Quan la bandera baixi, començarà la sortida de manera ordenada.
 • La sortida de les banderes serà, segons l´entitat, o bé per Carrer de la Fruita en direcció a la Plaça Miró, o bé pel Carrer San Sebastià en direcció a la Plaça dels Carros.
 • Els pares i mares que no accedeixen a la plaça podran retrobar-se amb els seus fills en el punt de recollida que indiqui l´entitat.
Per a la Guerra de Caramels “petita”, dels menors de 7 anys, són les mateixes normes, però cal afegir:
 • Queda totalment prohibit l´accés de cotxets a la Guerra per temes de seguretat.
 • Es permetrà l´entrada a la plaça de dos acompanyants adults per parella. Tot i així, l'excés d'adults desllueix la festa i la fa menys especial per als infants, per tant, s'aconsella prioritzar UN SOL ACOMPANYANT per parella.
SIGUEM RESPECTUOSOS AMB LES NORMES!


BUTLLETA D´INSCRIPCIÓ COMPARSES 2015 
(Una per parella)

INFANTIL 1 (fins a 7 anys)                                 INFANTIL 2 (de 7 a 12 anys)

Nom del comparser__________________________________________________curs/any naix.______
Nom de la comparsera________________________________________________curs/any naix.______Nom pare, mare o tutor_________________________________________________________________
E-mail i telèfon de contacte____________________________________________________________

(la resta d'informació serà enviada per correu electrònic, només a les persones inscrites)
Esmorzar: inclou beguda i entrepà. Marqueu les opcions desitjades i el nombre d’unitats de cada opció.

Opcions de beguda:                         Opcions entrepà:                      Preus: 


Refresc                                              Pernil serrà                                 Parella de comparsers 5€
Aigua                                                Pernil dolç                                  Acompanyant 3€
Suc                                                    Llonganissa
                                                          Xoriç
_____________________________________________________________________

BUTLLETA DE PARTICIPACIÓ BALL DE DISFRESSES
Participarem al ball de disfresses de Can Sandalia dissabte 14 a la tarda. 
Serem aproximadament ____________ persones
___________________________________________________________________________

AUTORITZACIÓ COMPARSES (Una per nen/nena)
Aquesta autorització és imprescindible entregar-la a l´organització si voleu que els vostres fills/filles entrin a la guerra dels caramels a la Plaça de la Vila. És una norma de la FAC (organitzadors del carnaval de Vilanova i la Geltrú).
Jo......................................................................................amb DNI…………………..pare, mare o tutor de…………………………………………………………………….., menor d´edat, autoritzo la seva participació a les Comparses de Vilanova i la Geltrú i a la Guerra de Caramels a la Plaça de la Vila,  el proper dia 15 de Febrer.

Vilanova i la Geltrú, ……….. de………………..de 2015 

SignaturaCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada