dijous, 20 de febrer del 2014

ARRIVO
DIVENDRES 28 FEBRER A LES 16:45H CONCENTRACIÓ A L'ESCOLA. LA CARROSSA SORTIRÀ EN DIRECCIÓ A LA PLATJA ( Francesc Macià-Carrer Josep Coroleu-Rbla. Lluis Companys-Passeig del Carme-Monument Francesc Macià), L'ARRIVO COMENÇA A LES 18:15H DES D'EL MONUMENT FRANCESC MACIÀ. LES FAMÍLIES TENIU LA POSSIBILITAT DE SORTIR A LES 17H DES DE L’ESCOLA O BÉ TROBAR-SE A BAIX A MAR AMB LA CARROSSA SOBRE LES 18-18:15H. LA RUA ACABARÀ A LA PLAÇA DE LA VILA PER SENTIR EL PREGÓ DEL REI CARNESTOLTES.
RECORDEU QUE ÉS MOLT IMPORTANT SEGUIR LA NORMATIVA DE LA FAC, HEM DE SER CONSCIENTS QUE SOM UNA ENTITAT DE CAIRE EXCEPCIONAL DONAT QUE LA MAJORIA DELS PARTICIPANTS SÓN MENORS D'EDAT I HEM DE SER RESPONSABLES. ESTÀ PROHIBIT L'ALCOHOL. L'ORGANITZACIÓ DISPOSARÀ D'AIGUA I REFRESCOS.
TAMBÉ SERÀ IMPORTANT SEGUIR LES ORDRES DELS RESPONSABLES. A SOBRE DE LA CARROSSA ANIRAN DJ AMONAL I ELS NENS/NENES, HI CABEN APROXIMADAMENT UNS 25, AIXÍ QUE S'HAURAN DE RESPECTAR ELS TORNS I LES PRIORITATS QUE MARQUI L'ORGANITZACIÓ.
ELS MENORS D´EDAT QUE NO VAGIN ACOMPANYATS DELS PARES HAURAN DE DIRIGIR-SE A ALGUN RESPONSABLE SI HAN DE MARXAR. SOBRETOT ELS PARES/MARES QUEDEU AMB ELLS ON TROBAR-VOS AL FINAL DE LA RUA.
ELS RESPONSABLES SÓN:
PEDRO FORT
VANESSA SALVANS
MªJOSÉ GONZÁLEZ
VERÓNICA GARCÍA
ESTER CAPELLÁN
CRISTINA SADURNÍ


La Comissió de Carnaval de Can Sandàlia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada