divendres, 7 de febrer del 2014


COMUNICAT DE L'ASSOCACIÓ DE MARE I PARES D'ALUMNES DEL COL·LEGI SANT BONAVENTURA DE VILANOVA I LA GELTRÚ

La Junta de l’Associació de Mares i Pares del Col·legi Sant Bonaventura de Vilanova i la Geltrú manifesta la seva greu preocupació per l’efecte que les noves interlocutòries del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) provocarà al col·legi, perquè:

- Perjudicarà la cohesió social del centre, atès que crearà una tensió en les famílies, fins ara inexistent, a l’entorn d’una qüestió tan sensible com la llengua.
- S’actua contra un procés d’immersió lingüística que fins al moment no ha alterat ni provocat cap perjudici en el procés educatiu dels nostres fills i filles.
- Modificarà una programació educativa del centre en el seu dia
aprovada, amb el curs ja començat.
- Situa en una posició de compromís les altres famílies de l’aula que estiguin disconformes amb la distribució d’hores de castellà establert pel Tribunal a petició d’una sola família.

Les famílies d’aquest centre l’hem triada coneixent i confiant que el seu caràcter propi i el seu projecte educatiu s’avé de la millor manera a les nostres conviccions. Fets com els que ara poden produir-se alteraran una convivència que, de ben segur, a ningú no beneficiarà.

És per aquest motiu que donarem suport a les decisions i actuacions de la Direcció i Titularitat de l'escola, i seguirem les directrius marcades per la Sra. Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i en recolzem la seva actuació perquè considerem que la competència en matèria d’usos lingüístics als centres educatius és una competència exclusiva de la Generalitat de Catalunya.

I per a que així consti, ho fem constar a Vilanova i la Geltrú, el sis de febrer de dos mil catorze.


La Junta de l’AMPA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada